Pulzus Kutató

A/B tesztelés

A/B tesztelés

Több lehetséges opció közül melyik teljesít jobban az egyik vagy másik célcsoporton? Ezt tudni kell akkor is ha terméket fejlesztünk és akkor is ha marketing kampányra készülünk.

A kutatás menete

Esszenciális információk tárháza

A/B teszteléssel segítünk eldönteni, hogy a rendelkezésre álló opciók közül a legjobban teljesítő kerüljön végül a célcsoport elé. A kutatási mintán végzett teszttel feltárjuk a további lehetőségeket, amelyek megadhatják az üzlet további fejlődési irányait.

Több verzió és több opció, de csak egy maradhat

Tudjuk, hogy minden emberre más módon hatnak az alkalmazott képek és üzenetek. Segítünk megválaszolni a kulcskérdést, azaz az általunk meghatározott cél érdekében, melyik adja a legjobb eredményt. A Pulzus A/B teszteléssel megmutatja célcsoportonként, hogy kinek mire van szüksége igazán a felvonultatott lehetőségekből.

mintakutatás

A piackutatás segíti a piaci igények megértését

A Pulzus Rapid szolgáltatással pontosan megismerheti a potenciális vásárlók igényeit. Szakmai támogatást kap a megfelelő kérdések elkészítéséhez, az eredmények értékelésében pedig tanácsadó csapatunk segít.

Van egy jó ötlete és szeretné tudni, hogy működik-e?

Kérjen díjmentes szakértői konzultációt!

Rapid kutatási esettanulmányok

Érdeklődéstől az eredményekig

 • Igények megismerése

 • Árajánlat, Megállapodás

 • Konzultáció

 • Adatgyűjtés

 • Kutatási eredmények elemzése

 • Kutatási anyag átadás, prezentálása

Döntés előtt áll?

Lépjen velünk kapcsolatba most!

Egyedülálló szolgáltatásokat biztosítunk, mert:

+

Átlagos piackutatásokhoz képest, nálunk villámgyorsan hozzájuthat a kívánt információhoz.

+

Több ezer válaszadóval, reprezentatív kutatási eredményeket biztosítunk.

+

A termékfejlesztés egyes szakaszaihoz rugalmasan illeszkedően, ismerheti meg kutatásaink révén a piacot.

+

Transzparens szolgáltatást biztosítunk, amivel garantáljuk a kutatás minőségét.

Magabiztos üzleti döntés

Egy nagy és átfogó piackutatás mindig sok időt vesz igénybe és mind a belső, mind a külső költségei jelentősek. Épp ezért a Pulzus Rapid szolgáltatás esetén mindig biztos lehet, abban hogy a kívánt határidőre az optimális erőforrásokat alkalmazva jut hozzá a szükséges piackutatási eredményekhez.

Miben segít a Pulzus kutatás?

rapid csomagok

RAPID WALK

4 zárt kérdés

1-10 válaszlehetőség

2 óra konzultáció

Eredmény összefoglaló 4 tényező szerinti bontással

Eseti: 338.100 Ft/db

Éves előfizetés 4 db/év:
298.600 Ft/db

RAPID TRIP

8 zárt kérdés

1-10 válaszlehetőség

3 óra konzultáció

Eredmény összefoglaló 4 tényező szerinti bontással

Eseti: 616.400 Ft/db

Éves előfizetés 4 db/év:
542.500 Ft/db

RAPID JOURNEY

11 zárt kérdés + 1 nyílt kérdés

1-10 válaszlehetőség

4 óra konzultáció

Eredmény összefoglaló 4 tényező szerinti bontással

Eseti: 894.700 Ft/db

Éves előfizetés 4 db/év:
787.400 Ft/db

Rapid Eseti vagy Rapid Éves Előfizetés?

.

Kutatási eredmények szállítása

Kutatási konzultáció

Ár

RAPID ESETI

10 nap alatt

1 alkalommal


RAPID ÉVES ELŐFIZETÉS

3 nap alatt

Havonta az új lehetőségekről 1 órában

12% kedvezmény

Kiegészítő szolgáltatások

 • Speciális panel
 • Kérdések tíznél több válaszlehetőséggel
 • Logó beágyazása
 • Kép beágyazása
 • Videó beágyazása
 • Vezetői összefoglaló
 • Online prezentáció
 • Személyes prezentáció

Kutatást tervez, de még sok kérdése van?

Semmi gond, írja meg, és mi néhány órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

FAQ - Gyakran ismétlődő kérdések és válaszok

Egy olyan ingyenesen letölthető kutatásra, kérdezésre alkalmas applikáció, amelynek segítségével ki tudjuk kérni az emberek véleményét akár aktuális hírekről, akár szórakoztató témákról vagy piackutatásról van szó. Üzleti partnereink számára válaszadóink közössége azért fontos és hasznos, mert ők a piaci szolgáltatások és termékek vásárlói és fogyasztói is egyben, vagyis ugyanúgy lekérdezhetőek tőlük egy bankot, áruházláncot, vagy bármilyen szektorban működő céget érintő kérdés is. Miért rendszer a Pulzus? Azért, mert az applikáción kevésbé elérhető réteget, például az idősebbeket szükség esetén el tudjuk érni automata hanghívás (IVR) vagy akár hagyományos telefonos kutatás formájában is.

A hagyományos kutatási adatfelvétel az egész világon válságban van. Egyre nehezebb személyes un. face to face interjúkat készíteni az emberekkel, a válaszadói hajlandóság csökkenése miatt a telefon-interjús megkeresés is egyre nagyobb nehézségekbe ütközik. Így a személyes adatfelvétel megdrágult, a vezetékes telefóniát az idősebbek használják, a mobil telefónia beszéd átviteli funkciója pedig kezd kiszorulni a fiatalok és a nagyon fiatalok kommunikációs eszköztárából. A helyzetet érzékelve az MTM Kft. 2017-ben elkezdte a Pulzus kutatási applikáció kifejlesztését.

Zömében a felnőtt korú magyar lakosság egy része, olyan emberek, akikre jellemző az aktív érdeklődés az aktuális témák iránt, az élet minden területén. Jellemzi őket az igény a véleményük kinyilvánítására az életüket befolyásoló témák kapcsán. Rendelkeznek okostelefonnal és mobilnettel. Fogékonyak a játékos, szórakoztató tartalmakra és a komoly kérdésekre egyaránt.

Az aktív mintavétel használatakor szűréseket végzünk a panel-tagokról rendelkezésünkre álló szocio-demográfiai, vásárlási szokásbéli, értékválasztási és egyéb adatok szerint. Az aktív mintavétel egyben kontrollt is jelent annak biztosítása érdekében, hogy csak azok a kiválasztott személyek vehessenek részt az adott mintában, akiknek ismerjük a megfelelő paramétereit.

A felmérés befejezése után a végleges adatokat statisztikailag súlyozni kell a kutatási témának megfelelő korú népesség nemzeti profiljához. Ez a módszertan megfelel annak, ahogyan minden kutatóintézet finomhangoló intézkedésként súlyozza az adatokat. A Pulzus© Kutatási Rendszer esetében életkor, nem, településtípus és iskolai végzettség alapján végezzük el súlyozást. A statisztikai súlyozás elvégzésével eredményeink az ország egészének, vagy a kutatás témájának megfelelő társadalmi, fogyasztási rétegnek a véleményét, szokásait, cselekvési szándékait jól tükrözik, reprezentálják.

Gyakorlatilag bármilyet. Témában amit meg lehet kérdezni telefonon, azt a Pulzus Applikáció is elbírja, sőt a technológia lehetővé teszi, hogy a kérdéseket képpel, videóval is színesebbé, érthetőbbé, emlékezetesebbé tegyük.

Technikai szempontból zárt és nyitott kérdéseket is használunk. A válasz lehet egyválasztásos vagy több választásos. A válaszokat lehet rangsorolni. A kérdezést lehet időzíteni, például egy eseményhez, vagy akár egy tv műsor adásba kerüléséhez kötni. Egy kérdőíven belül az egyes kérdések feltevését bizonyos előfeltételek teljesüléséhez tudjuk kötni.

A felmérések menete általában az árajánlattól az eredmények prezentálásáig pár napra tehető. Az árajánlat után egyeztetjük az igényeket, összeállnak a kérdések, a kérdőív. Ez után következik az érdemi rész, maga a kérdezés, adatgyűjtés. A megfelelő számú választ összegezzük, statisztikailag feldolgozzuk, elemezzük és elkészítjük a pptx formátumú prezentációt. Előfordult már rövidebb kutatás 3 nap alatt, de ez téma és igényfüggő.

Mert gyors a kutatások átfutása . Többezres aktív válaszadónk van. Segítünk a kérdések megfogalmazásában. Több évtizedes (telefonos) kutatási tapasztalattal rendelkezünk. A prezentált eredmény érthető, átlátható, használható. Csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy kiszolgálják az igényeket és folyamatosan figyeljük a piacot és újabb szolgáltatásokkal állunk partnereink elé. Áraink és szolgáltatásunk színvonala összhangban van egymással. Rugalmasak vagyunk. Aki egyszer igénybe veszi a Pulzust, többnyire visszatér hozzánk.

Alapvetően mindenki egy pptx fájlt kap, amelyben az összes kérdésre adott válasz több bontásban (nem, korcsoport, iskolai végzettség, település típus) kerül elemzésre. Ezen kívül igény esetén tudunk biztosítani ehhez az anyaghoz egy olyan szociológiai elemzést, amely már következtetésekkel teli, vagyis segíti a megrendelő céget a döntésekben. Amennyiben arra van szükség online vagy személyes formában lehetőség van konzultációra, ahol az eredményeket, elemzéseket prezentáljuk.

Dolgozunk banknak, élelmiszeripari cégnek, marketing ügynökségnek, multinacionális szolgáltató cégnek éppúgy, mint gyógyszergyárnak és kkv-nak. A fogyasztókkal való kapcsolattartás minden szegmensben lényeges. A marketing stratégia, a döntéselőkészítés, a hirdetésoptimalizálás, a termékfejlesztés mindenkinek fontos – ebben segít a Pulzus!

Két lehetőséget biztosítunk.

 • A kérdéseket a kutatást igénylő vállalkozás biztosítja a Pulzus kutatási szakértője pedig megvizsgálja, hogy az egyes kérdések és azok logikája mennyire kompatibilis a Pulzussal, az esetleges változtatási javaslatról egyeztetést folytatnak. Az ilyen egyeztetések általában a szolgáltatás csomag részét képezik.
 • A kutatást igénylő vállalkozás csak egy kutatási briefet biztosít, amiben meghatározza, hogy mit akar lekutatni és erre milyen költségvetés áll rendelkezésre. Ezek alapján a Pulzus kutatója készíti el a kutatási tervet és kérdéseket külön díj ellenében. A díj a projekttől függően általában 90.000-200.000Ft között mozog.

Rendszeresen, de kevesebb kérdésre keresi a választ?

Válassza az Pulzus JUMP csomagokat!

Pulzus jump csomagok