Pulzus kutató

Rólunk

Az MTM – Magyar Target-Pulzus Média Kutató Kft. – 1998-ban alakult. A vállalat az akkor modern technológiát képviselő pager (személyi hívó) kommunikációs eszköz elterjesztésére és üzemeltetésére jött létre. A digitális telefónia és a mobiltelefon technológia leváltotta a személyi hívókat, és az MTM Kft. call és contact center technológiák, illetve adatbázis menedzsmenti szoftverek fejlesztésével és üzemeltetésével kezdett el foglalkozni.

A hagyományos kutatási adatfelvétel az egész világon válságban van. Egyre nehezebb személyes un. face to face interjúkat készíteni az emberekkel, a válaszadói hajlandóság csökkenése miatt a telefon-interjús megkeresés is egyre nagyobb nehézségekbe ütközik.

Így a személyes adatfelvétel megdrágult, a vezetékes telefóniát az idősebbek használják, a mobil telefónia beszéd átviteli funkciója pedig kezd kiszorulni a fiatalok és a nagyon fiatalok kommunikációs eszköztárából. A helyzetet érzékelve az MTM Kft. 2017-ben elkezdte a Pulzus Kutató kifejlesztését.

Tovább

Az MTM csapata felismerte, hogy az okos eszközökön keresztül ma már szinte az egész lakosságot el lehet érni, ezen belül pedig kiemelkedő hatékonysággal a fiatalabb korosztályt.

Mivel a többi korosztály eléréséhez az MTM csapatának már megvoltak a kifejlesztett, működő, jól kipróbált eszközei (jelesül: vezetékes IVR technológia az idősebbek eléréséhez, élőhangos adatfelvétel az elfoglaltak vagy időszűkében levőkhöz és a mobiltechnológiás üzenetrendszeres adatfelvétel a középkorúak eléréséhez) ezért elkezdte komplex módon használni ezeket az adatfelvételi eszközöket.

A Pulzus© Kutatási Rendszer az egyik legújabb kutatási módszertan, ami elsősorban okostelefonokra telepített alkalmazás segítségével végez piac- és vélemény-kutatásokat. A Rendszer alkalmas arra, hogy más adatfelvételi módszerek (telefonos megkérdezés, személyes megkérdezés) eredményeit is integrálja. Az MTM Pulzus kutató tulajdonosi köre és munkatársai több évtizedes telemarketing, piackutatási és vélemény-kutatási tapasztalattal rendelkeznek.

Munkájukat a legmodernebb technikai eszközök támogatják.

karrier

Dinamikusan fejlődő csapatunk tagja lehetsz biztos vállalati háttérrel. Versenyképes juttatási rendszer. Minőségi szakmai felkészítés, folyamatos fejlődési lehetőség.

Hosszú távú munkalehetőség.